Privat flytting

Så snart du vet flyttedagen og har bestemt deg for å bruke et flyttebyrå, bør du ta kontakt og bestille din flytting.

Privat flytting

 

Privat flytting - Lokalt

Skal du flytte til nabohuset eller til andre siden av byen? 

Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timespris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Få et tilbud på din flytting ved å klikke på forespørselknappen øverst til høyre.

 

Privat Flytting - Nasjonalt

Å flytte til andre steder i Norge kan være utfordrende og krever nøye planlegging. Ta kontakt i god tid før flyttingen skal skje. Start pakkingen i god tid og bruk egnet emballasje. Det er ekstra viktig med god pakking på lengre strekninger.

Under store jobber er det ofte at man ikke rekker å både pakke, laste og losse på nytt sted samme dag. Derfor er det ekstra viktig at man planlegger hva man trenger mest de første dagene etter flyttingen. Pakk derfor en eske med de viktigste tingene som kan stå bakerst på bilen!

 

Privat Flytting - Internasjonalt

Å flytte til et nytt land er en stor prosess. Ringerike Flyttebyrå har hatt flere internasjonale flyttinger, alt i fra Malaysia til Sverige. Det kreves forskjellig planlegging og dokumenter til de forskjellige landene.
I oversjøiske flyttinger pakker man alt i en container og sender på båt. Da vil det være et annet flyttebyrå som pakker det ut i det nye landet. Mens i Europa kjører man stort sett alt på flyttebilen.

Vanlige dokumenter man trenger for det fleste land:

Kopi av pass
Pakkeliste
Flyttemelding
Osv...